Non so cucinare - Ek kan nie kook

14:09Allora, eccomi qui ieri sono stata alla Surface Dinner, una serata di presentazione per il Surface Pro di Microsoft e di cucina a La casa del gusto di Gambero Rosso con un corso con lo chef Giorgione, come sapete in cucina sono incapace, mi vanno a fuoco gli spaghetti spesso ho detto tutto.
Per ora vi annuncio solo questo per dirvi qualcosa ed intanto recuperare materiale sulla serata di ieri, insomma io in cucina era qualcosa da documentare e quindi mi vedrete in un vlog dell'evento. Il mio approccio alla tecnologia è molto da bionda però per chi ne sà più di me recupererò la testimonianza degli esperti presenti all'evento.
Ho capito che sono una ragazza da dolci e non da interiora... diciamo che sono una ragazza da cibo a microonde purché per aprire la confezione non mi si intacchi lo smalto.


So, hier is ek gister was ek op die oppervlak Dinner, 'n aand aanbieding vir die Microsoft Surface Pro en kook in die huis van die smaak van Red Lobster met 'n kursus met sjef Giorgione, as jy weet ek is nie in staat om in die kombuis, ek gaan na vuur spaghetti Ek het al dikwels vir julle gesê alles.
Vir nou, het ek net kondig dit jou iets te vertel en intussen verhaal materiaal op die laaste aand, in die feit dat ek in die kombuis om iets te dokumenteer en dan sal jy sien my in 'n vlog van die gebeurtenis. My benadering tot tegnologie is baie om te wees blonde maar vir diegene wat my ken, meer as die getuienis van die kenners sal herstel teenwoordig by die geleentheid.
Ek het besef dat ek 'n meisie van soet en nie deur die binnegoed ... Kom ons sê jy is 'n meisie te mikrogolf kos vir so lank as wat jy maak nie die pakket sal die email beïnvloed.


You Might Also Like

1 commenti

  1. There is often a little while for inhabitants to evacuate the location the place that
    the volcano will erupt but sometimes it really is not at all times the case laons if you have mounting debts
    then chances are lots of well meaning relatives have advised you
    to use the funds you committed to your own home for being debt free.

    RispondiElimina

Like us on Facebook

Flickr Images